Over K'ook

K’OOK! is naast deze webwinkel ook een kookwinkel in de Zaanbocht in Wormerveer. Daar vind je veel op het gebied van koken, de keuken en tafelen. Bezoek ook onze winkel op Zaanweg 72 in Wormerveer!
lees meer

Openingstijden

Maandag van 13.00 tot 18.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag van 09.30 tot 18.00 uur

Zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur

ZAANWEG 72
1521 DN WORMERVEER
TEL. 075 622 78 60

Verzenden & retourneren

Leuk dat je iets uit onze webwinkel hebt gekocht! Na ontvangst van de betaling, versturen we je bestelling binnen 1 werkdag (mits onverhoopt niet op voorraad, dit laten we je altijd direct weten). Als dat voor 15.00 uur is, sturen we je bestelling nog op dezelfde dag weg!
 
Verzendkosten
Bestellingen vanaf 49 euro worden gratis door ons verstuurd binnen Nederland. Shop je voor een lager bedrag dan berekenen we 3,95.
 
Bestellingen vanuit het buitenland
Natuurlijk is het ook mogelijk om bestellingen naar landen buiten Nederland te sturen. Stuur dan een email met je bestelling en adresgegevens naar info@k-ook.nl en dan mailen wij je de kosten door en vragen we om een vooruitbetaling.
Zodra wij je betaling hebben ontvangen, sturen wij de bestelling op.
 
Retourneren
Het kan natuurlijk zijn dat je bestelling wilt retourneren, da’s geen probleem!
Stuur ‘t dan binnen 8 dagen naar:
K’OOK!
Zaanweg 82
1521 DN Wormerveer
o.v.v. retour
 
We gaan er vanuit dat het product ongebruikt en onbeschadigd wordt teruggestuurd, anders kunnen wij het niet retour nemen.
Graag je bestelling in originele verpakking terugsturen en goed inpakken. Het terugsturen van je bestelling is voor eigen risico.
 
De kosten voor de retourverzending zijn voor jezelf. Na ontvangst van je pakket, sturen we je een bevestigingsmail en boeken we je betaling binnen 2 werkdagen naar je terug.
 
Je kunt een product ook altijd ruilen. In de winkel is dat natuurlijk gratis, voor het opnieuw verzenden zijn deze voor jou.

Facebook