Over K'ook

K’OOK! is naast deze webwinkel ook een kookwinkel in de Zaanbocht in Wormerveer. Daar vind je veel op het gebied van koken, de keuken en tafelen. Bezoek ook onze winkel op Zaanweg 72 in Wormerveer!
lees meer

Openingstijden

Maandag van 13.00 tot 18.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag van 09.30 tot 18.00 uur

Zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur

ZAANWEG 72
1521 DN WORMERVEER
TEL. 075 622 78 60

Naast deze webshop is K’OOK! een winkel in Wormerveer. K’OOK! Is Anne van der Spoel en Karen Schoen. Vanuit een heel andere achtergrond - Anne was managementassistent bij de Brandweer Wormerland - en Karen werkte in de reclamewereld - is K’OOK! op 1 september 2005 gestart op de Zaanweg in Wormerveer. Inmiddels zijn we 3 x verhuisd naar een groter pand en zitten we op de Zaanweg 72 helemaal op de juiste plek. Het is een prachtige grote winkel met keukeneiland, waar we regelmatig demonstraties, workshops en proeverijen houden. Op deze site, onze nieuwsbrief en via facebook houden we u op de hoogte van deze evenementen. Naast ons kun je ook Marije en Tiny in de winkel aantreffen. De merken die we in onze winkel verkopen zijn o.a. Kitchenaid, Magimix, Solis, Versapers, Le Creuset, Demeyere, Staub, Global, Zwilling Henckels, ASA, Housedoctor, Bloomingville, Schott Zwiesel, Appolia, Joseph Joseph en nog veel meer. Bovendien beschikken we over een enorme bibliotheek van kookboeken; inmiddels zijn het er meer dan 200!

Mocht je op onze webshop een artikel missen , kun je altijd even een email (info@k-ook.nl) sturen. Misschien staat het in de winkel en kunnen we het je alsnog sturen.


Facebook