2

26 KILOMETER GELOPEN, HEEL VEEL INSPIRATIE, EEN LEUKE AFTERPARTY EN MOOIE NIEUWE PRODUCTEN

 Dat was in 1 zin ons weekend in Frankfurt. Gisteravond zijn we teruggekomen van 2 dagen inkoop op de grootste beurs voor onze branche; de Ambiente in Frankfurt. Stel je de Rai voor en die dan in 12-voud, waarbij sommige hallen ook nog eens meerdere etages hebben. Dan is het niet zo gek dat we aan het einde van deze 2 dagen 26 kilometer gelopen hebben, de zolen van onze schoenen een stuk meer versleten zijn en we gisteravond heerlijk met onze voeten op de bank zijn gegaan. Maar leuk was het! We nemen jullie mee.

ZATERDAG: MAROESKA METZ BOEKSIGNEER SESSIE

Zaterdag hadden we natuurlijk een fantastische dag in de winkel. Maroeska Metz heeft heerlijk één van haar gerechten gemaakt en signeerde haar prachtige boek “Hoe dan?!”. Het was enorm gezellig en eigenlijk waren we daar een beetje hyper van. (En zo dom om te vergeten onze visitekaartjes mee te nemen.) Maar om 18.30 zaten we in de trein richting Schiphol. Nog 2 uurtjes wachten (onder het genot van wijn, zoete aardappelfriet en bitterballen, vaste prik), off we go!. We kwamen om 22.30 uur aan en na amper 5 minuten een film gekeken, waren we vertrokken.

ZONDAG: VEEL NIEUWE INNOVATIES EN EEN AFTERPARTY BIJ BOSKA

De volgende dag mochten we los! Om 10.00 uur waren we op de beurs. We starten altijd in de hal waar de “grote” en voor ons bekende merken staan, zoals Demeyere, Staub, Smeg, Bamix etc.. De Ambiente in Frankfurt is voor deze merken hèt moment om de nieuwe producten en innovaties te laten zien. En die waren er. Kijk maar eens naar de foto’s in dit blog. Niet alles is op dit moment leverbaar, maar veel van deze producten kun je dit jaar verwachten in onze winkel. Zo komt een oude bekende terug (Koziol), met heel veel leuke nieuwe producten. Een topper wordt het tafellampje dat je oplaadt met je telefoon en op je eettafel buiten kunt zetten (voor al die zwoele zomeravonden die gaan komen). Of die prachtige kunststofglazen voor je wijn, gin tonic, aperol spritz, etc. Bij Bamix hebben we heel veel staafmixerboxen ingekocht met elk een ander thema, de Jamie Oliver Box, de To-go box, de Baking Box etc. Daarna naar hal 4. Aangenaam verrast waren we door de producten van Zone Denmark. Leuke pan-onderzetters van siliconen, in mooie kleuren en vormen én voor een mooie prijs (vanaf 6,95). Daarnaast onderzetters voor glazen, thee-eieren, eierdopjes, laat maar komen!

Frankfurt - Zone Denmark - K'OOK! Frankfurt - Koziol - K'OOK!

 

AFTERPARTY BIJ BOSKA ÉN DE VOLGENDE OCHTEND FRIS EN FRUITIG HET SERIEUZE WERK BIJ BOSKA!

Op zondagmiddag is het inmiddels traditie om de beursdag af te sluiten bij Boska, en met ons nog heel veel mensen! Een echt feestje elke keer. Sowieso wordt er flink gedanst, natuurlijk kaas gegeten (en chocolade, maar daarover verderop meer) en dit jaar kwam er als klap op de vuurpijl de Caribean Brass International band met trommelaars, blazers en limbodanseressen. Aaiiii, dat limbodansen was toch best wel even een dingetje, ging vroeger toch wat soepeler. Om 20.00 uur was het mooi geweest en na (natuurlijk) een wienerschnitzel gegeten te hebben, bleef het niet lang onrustig meer… 

Maandag als eerste terug naar Boska. Je kent Boska waarschijnlijk wel van de allerfijnste  kaasschaven die er zijn, en natuurlijk van onze favoriete Cheese Baker. Maar wist je dat er ook een Boska chocoladelijn is? Deze is net nieuw, dus dat is eigenlijk ook niet zo gek. Van chocoladekruller, chocoladevlokkenmaker, chocoladevormen en chocoladefondue, voor echte chocoholics een droom. We gaan er binnenkort een hele Chocoladeweek aan koppelen, dus houdt onze site en social media goed in de gaten!

Frankfurt - Boska - K'OOK!  

NIEUWE LINNEN THEEDOEKEN UIT LITOUWEN

Op maandag gaan we altijd op zoek naar nieuwe merken. En die hebben we gevonden. Allereerst hebben we prachtige linnen theedoeken ingekocht bij Linen Tales. In supermooie kleuren die passen bij de keukendoeken van The Knit Factory en Solwang Design. Daarnaast hebben we ook linnen boodschappentassen (maar gebruik ‘m ook voor het strand, naar de sportschool of het werk) in een mooie groene kleur en leuke print.

Frankfurt - Linnen tales - K'OOK!

SILICONEN BAKVORMEN VAN SILIKOMART EN DE MARGARETHE BESLAGKOM IN NIEUWE KLEUREN

We krijgen steeds meer vraag in de winkel naar siliconen bakvormen. En we merken nog steeds een toenemende belangstelling voor bakken. In Silikomart hebben we een nieuw merk gevonden dat prachtige en kwalitatieve vormen maakt en mooie ingrediënten heeft. Denk aan een fluweelachtige of glanzende afwerking van je cakes en taarten. We verwachten deze binnen 3 weken in huis te hebben. En dan klop je je beslag toch het liefst in een stabiele maar mooie kom? De mengkom Margrethe van Mepal is nu verkrijgbaar in 4 nieuwe kleuren, geïnspireerd op kiezels uit de natuur. Vanaf maart bij ons in de winkel!

Frankfurt - bakken - K'OOK!

 

Na nog wat andere mooie producten gespot te hebben, gingen we met een hoofd vol inspiratie gisteravond het vliegtuig in. Nu alles verwerken en via deze website, de nieuwsbrief en de social media houden we jullie op de hoogte van de nieuwe producten. En nu weer lekker aan de slag in de winkel!

 

 

 

 

Reacties op blog

Gereviewd door Sonja tromp

posted on Feb 12, 2019
Wat heerlijk dat jullie al jaren zo enthousiast zijn over nieuwe producten. Zet al het nieuwe op 1 tafel met nieuw erboven en de klanten worden enthousiast. Zelf wekelijks enthousiast met mijn slow cooker!!!!

Gereviewd door Karen van K'OOK!

posted on Feb 19, 2012
Dank je Sonja voor je enthousiaste reactie en je tip. En fijn dat je nog steeds zo blij bent met je slowcooker!

Leuk als je een reactie achterlaat!

Je emailadres zal niet zichtbaar zijn.