2

KEN JE DAT GEVOEL DAT JE DOOR DE GROND WIL ZAKKEN?

 Nou ik wel! Na een superdrukke zaterdag in de winkel, ging ik direct door naar een verjaardag. Ik stapte – met m’n jas nog aan en rugzak op – de overvolle kamer in om de jarige te feliciteren. En wat doet deze kluns? Met de onderkant van m’n jas gooi ik een vol glas rode wijn op een wit, hoogpolig wollen tapijt. Aiiiii, ik kon wel door de grond zakken op dat moment. Paniek in de kamer, mensen riepen van alles door elkaar om ’t op te lossen. De zoutpot werd uit de keuken gehaald en een ander gooide er direct z’n glas witte wijn overheen.

Wijn over vloerkleed

Toen ik die avond weg ging (gelukkig werd het nog een gezellige avond), was de vlek nog niet weg. De volgende ochtend meteen geappt hoe het was maar helaas was de vlek  niet minder geworden. Thuis had ik nog een flesje Chateau Spill staan. We hadden deze net nieuw in de winkel, maar ik had ‘m gelukkig thuis nog niet nodig gehad. Ik terug, gewapend met m’n flesje Chateau Spill. Ook best wel een beetje spannend, omdat ik het zelf nog niet uitgeprobeerd had en bijna niet kon geloven dat de wijn er nog uit kon gaan.  Maar niets bleek minder waar. Ik spoot Chateau Spill op de vlek en deze verdween als sneeuw voor de zon! Wat was ik blij (en de niet meer Jarige Job natuurlijk ook). Dus nu ga ik nooit meer ergens heen zonder m’n flesje Chateau Spill J. Al hoeft dat niet echt, want dit fijne spulletje werkt ook op oude vlekken. Wil jij ook zo’n flesje voor het geval dat? Kom dan langs in de winkel of bestel ‘m direct via deze link 

Reacties op blog

Gereviewd door IRENE REEK

posted on Nov 19, 2024
Wow,dat is een wonderspulletje! Werkt het ook op een koeienhuid vloerkleed ?Kom snel een flesje halen!

Gereviewd door Karen van K'OOK!

posted on Dec 19, 2002
Hoi Irene, Ik verwacht dat het ook op een koeienhuid vloerkleed z'n werk doet. Heb 't alleen niet uitgeprobeerd. We zien je in de winkel!

Leuk als je een reactie achterlaat!

Je emailadres zal niet zichtbaar zijn.