0

The Lemon Kitchen!

Via één van onze favoriete olijfolieleveranciers Neolea, maakten wij kennis met de website en de leuke en verfrissende recepten van Jadis van The Lemon Kitchen. Het begon het bij ons te borrelen... Hoe leuk zou het zijn om elke maand een - speciaal voor ons ontwikkeld - recept van The Lemon Kitchen op onze site te zetten. Dus hup, wij naar Den Bosch (want daar woont Jadis) voor een kennismakingsgesprek. En dat beviel zo goed van beide kanten dat we hebben besloten een samenwerking te starten. Dus vanaf 17 december zetten we elke maand een recept van The Lemon Kitchen op onze site. Wie is Jadis en wat doet The Lemon Kitchen?

The Lemon Kitchen - favoriete ingredient - K'OOK!

JADIS SCHREUDER

Jadis is al van jongs af aan gepassioneerd over alles wat met eten te maken heeft. Of het nu gaat om boodschappen doen, gerechten bereiden of uit eten gaan. Daarnaast vindt Jadis het ook belangrijk dat het gerecht op je bord er ook nog eens mooi uitziet! Voor haar website fotografeert en doet ze de styling ook helemaal zelf. Vanuit haar passie voor kwalitatief goed eten en alles daaromheen heeft ze in het laatste jaar van haar Food Innovation opleiding besloten The Lemon Kitchen op te richten. 

CITROEN

Jadis haar lievelingsingrediënten zijn citrusvruchten; de (biologische) citroen in het bijzonder. Niet alleen omdat je het sap én de zest van de vrucht kunt gebruiken, maar ook omdat je door het gebruik hiervan een optimale smaakbalans creëert en zout en suiker kunt verminderen. Daarom vind je in elk gerecht dat op haar website staat een fris element terug. Wij kunnen niet wachten totdat het 1e recept verschijnt, jij? 

The Lemon KitchenReacties op blog

Leuk als je een reactie achterlaat!

Je emailadres zal niet zichtbaar zijn.