Verzenden & Retourneren

Leuk dat je iets uit onze webwinkel hebt gekocht! Na ontvangst van de betaling, versturen we je bestelling binnen 1 werkdag (mits onverhoopt niet op voorraad, dit laten we je altijd direct weten). Als dat voor 15.00 uur is, sturen we je bestelling nog op dezelfde dag weg!

Verzendkosten

Bestellingen vanaf 49 euro worden gratis door ons verstuurd binnen Nederland. Shop je voor een lager bedrag dan berekenen we 4,50.

Bestellingen vanuit het buitenland

Natuurlijk is het ook mogelijk om bestellingen naar landen buiten Nederland te sturen. Stuur dan een email met je bestelling en adresgegevens naar [email protected] en dan mailen wij je de kosten door en vragen we om een vooruitbetaling.
Zodra wij je betaling hebben ontvangen, sturen wij de bestelling op.

Retourneren

Het kan natuurlijk zijn dat je bestelling wilt retourneren, da’s geen probleem!
Stuur ‘t dan binnen 14 dagen naar:
K’OOK!
Zaanweg 72
1521 DN Wormerveer
o.v.v. retour

We gaan er vanuit dat het product ongebruikt en onbeschadigd wordt teruggestuurd, anders kunnen wij het niet retour nemen.
Graag je bestelling in originele verpakking terugsturen en goed inpakken. Het terugsturen van je bestelling is voor eigen risico.

De kosten voor de retourverzending zijn voor jezelf. Na ontvangst van je pakket, sturen we je een bevestigingsmail en boeken we je betaling binnen 2 werkdagen naar je terug.

Je kunt een product ook altijd ruilen. In de winkel is dat natuurlijk gratis, voor het opnieuw verzenden zijn deze kosten voor jou.

To Top