Winkel & Webshop

WIE ZIJN WIJ?

Naast deze webshop is K’OOK! ook een winkel in Wormerveer. K’OOK! is opgericht door Anne van der Spoel en Karen Schoen. Vanuit een heel andere achtergrond – Anne was management-assistent bij de Brandweer Wormerland – en Karen werkte in de reclamewereld – is K’OOK! op 1 september 2005 gestart op de Zaanweg in Wormerveer. Inmiddels zijn we 3x verhuisd naar een groter pand en zitten we op de Zaanweg 72 helemaal op de juiste plek. Het is een prachtige, grote winkel met keukeneiland, waar we regelmatig demonstraties, workshops en proeverijen houden. Op deze site, via onze nieuwsbrief, facebook en instagram houden we je op de hoogte van deze evenementen. Naast ons kun je ook Marije, Liesbeth, Suzanne en Britt in de winkel aantreffen.

DE MOOISTE MERKEN EN PRODUCTEN!

We proberen voor jullie altijd de mooiste, leukste en beste produkten te selecteren! De merken die we in onze winkel verkopen zijn o.a. Bredemeijer, Crock-Pot, Magimix, Moccamaster, SMEG, Eva Solo, Microplane, Stonewall Kitchen, Le Creuset, Demeyere, Staub, Global, Zwilling Henckels, ASA Selection, House Doctor, Nicolas Vahé, Peugeot, GIR: Get it Right, Stasher, Bitz, Schott Zwiesel, Not Perfect Linen, Scanpan, WMF en nog veel meer. We zijn altijd op zoek naar mooie, nieuwe merken. Daarnaast beschikken we over een enorme collectie kookboeken; inmiddels zijn het er meer dan 200! Ook kun je bij ons olijfolie en azijn uit het vat kopen; we hebben meer dan 10 vaten staan. En proeven kun je ze natuurlijk ook allemaal! Mocht je in onze webshop een artikel missen, kun je altijd even een email (info@k-ook.nl) sturen. Misschien staat het in de winkel en kunnen we het je alsnog sturen.

WINNAAR GIA-AWARD 2016

In 2015 was K’OOK! in Nederland genomineerd voor de Global Innovation Award (GIA). De GIA is een Amerikaanse prijs die staat voor “excellent retailing”. In december kregen we het verlossende woord dat wij ons land mochten vertegenwoordigen in Chicago, fantastisch nieuws! Samen met 24 andere winkels uit landen van over heel de wereld reisden we in maart 2016 af naar Chicago waar een internationale beurs plaatsvond. Van de 25 winkels zouden er op een speciale gala-avond 5 Uitreiking GIA Award Chicago 2016kans maken om een Global Honoree Award te winnen. En dan behoor je tot 1 van de beste kookwinkels van de wereld! Onze concurrentie was sterk, prachtige winkels maar ook veel winkelketens. Hoe groot was dan ook de verrassing dat wij, K’OOK! uit Wormerveer, uitgeroepen werden tot 1 van deze 5 Honorees. Met name ons enthousiasme, de doorvoering van onze huisstijl in allerlei verschillende elementen, ons pand en de organisatie van o.a. het Foodfestival aan de Zaan hadden de doorslag gegeven. Het was een ervaring die we nooit zullen vergeten en waar we nog altijd met heel veel plezier op terugkijken.