Over K'ook

K’OOK! is naast deze webwinkel ook een kookwinkel in de Zaanbocht in Wormerveer. Daar vind je veel op het gebied van koken, de keuken en tafelen. Bezoek ook onze winkel op Zaanweg 72 in Wormerveer!
lees meer

Openingstijden

 

ZAANWEG 72
1521 DN WORMERVEER
TEL. 075 622 78 60

TIJDENS DE ZOMERVAKANTIE HEBBEN WE AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN

Ma: GESLOTEN
Di t/m za. 10.00- 17.00 uur

Vanaf 3/9 zijn we weer normaal geopend!

Fijne zomer!!

K'OOK! EVENTS

ZATERDAG 30 juni - Barbara kookt bij K'OOK!

Vandaag is Barbra weer bij ons en laat ze je zien wat je allemaal kunt doen met onze olijfolie en azijn. Er mag natuurlijk geproefd worden. Kom je gezellig langs om inspiratie op te doen?

 

VRIJDAG 6 juli - 5e editie Foodfestival aan de Zaan

Voor de 5e keer verandert de Zaanweg voor één avond in een groot openlucht restaurant. Van 16.30 tot 23.00 verzorgen 80 foodtrucks heerlijk eten, drinken  en dansen op de mooiste plek aan de Zaan. Ook voor de kinderen zijn er leuke activiteiten. Ze kunnen zweven bij de Zweefmolenaar, meedoen met Circus Moustasche, genieten van een voorstelling van Aap van Poot en zich mooi laten schminken door de Feesttantes. Ook kunnen er cupcakes versierd worden bij Buter.

Voor meer info kijk op de facebookpagina van het Foodfestival aan de Zaan www.facebook.com/FoodfestivalaandeZaan of op https://www.indezaanbocht.nl/foodfestival-aan-de-zaan/

 

ZATERDAG 7 juli - Workshop Tapas maken

Vandaag is chefkok Ferry Wijsman weer bij ons in de winkel voor 2 workshops Tapas maken. Je gaat samen met Ferry heerlijke tapas maken. Deze ga je natuurlijk lekker op eten onder het genot van heerlijk glas Sangria. 

Er zijn 2 workshops van 11.00 tot 13.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur. We hebben nog een paar plaatsen beschikbaar. Mail (info@k-ook.nl of bel (075-6227860) ons voor meer info. 

 

 

ZOMERROOSTER

In de zomervakantie hebben we net als voorgaande jaren iets andere openingstijden. Vanaf  30 juli tot 3 september zijn van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Ook zijn we dan op maandag gesloten. Vanaf 3 september zijn we weer op onze gebruikelijke tijden open.

 

 


Facebook