Bent u op zoek om Demeyere pannen te kopen? Wij bij K’OOK! hebben een groot assortiment Demeyere pannen te koop en ruim op voorraad. Van een koekenpan tot een pannenset. Kom langs of bekijk de pannen in onze shop.

Over Demeyere pannen

Geschiedenis Demeyere Pannen
Emmanuel Demeyere (° Heule 1861)

Kook verrassend slim en vertrouw net als de topchefs op het hoogwaardig kookgerei van Demeyere. Sauzen maken, bakken, koken, sudderen, wokken… Demeyere maakt het verschil. Wist je dat de Demeyere al sinds de jaren 60 de inductie-technologie aan het ontwikkelen zijn? Wij kunnen Demeyere dan ook echt dè inductiespecialist noemen. Dankzij de triple-induc laag (heeft alleen Demeyere) in hun 7-laags pannen, haal je zo’n 30% meer rendenment uit je inductieplaat. Met als gevolg dat je energiezuiniger kookt. En dat is wel zo fijn! Demeyere fabriceert kwalitatief zeer hoogwaardige pannen met een bijzonder goede warmtegeleiding. De pannen zijn allen vervaardigd uit roestvrij staal, waarbij o.a. aluminium in de meerlaagse bodem is verwerkt. Dit zorgt voor de perfecte warmteverdeling en een prachtig bakresultaat. Omdat kwaliteit voorop staat bij Demeyere, geven zij maar liefst 30 jaar garantie op hun pannen bij thuisgebruik en 10 jaar bij professioneel gebruik.

Demeyere is begonnen als een Belgisch familiebedrijf in 1908. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een wereldspeler op het gebied van culinair kookgerei. Met meer dan 100 jaar ervaring geldt Demeyere als dé standaard voor professionele- en hobbykoks. Alle producten worden ontworpen aan de hand van uitgebreide analyses van de specifieke kookprocessen van ieder product. Vervolgens worden deze analyses gebruikt om nieuwe innovatieve technologieën te ontwikkelen die aan alle eisen voldoen.De lat ligt steeds hoger, en dat resulteert zich in een unieke topkwaliteit pannen. Wanneer alleen het beste goed genoeg is, kies je voor Demeyere.

Koekenpannen van Demeyere

De Demeyere koekpan Multiline is geschikt voor iedereen die een duurzame pan wil zonder anti-aanbaklaag. Het is misschien even wennen zonder anti-aanbaklaag, maar daarna wil je niets anders meer!

Grillpannen van Demeyere pannen

De Demeyere grillpan Alu Pro met anti-aanbaklaag is 1 van de beste grillpannen als je kiest voor een grillpan met een anti-aanbaklaag. Als beste getest door de consumentenbond.

Wok van Demeyere pannen

Deze Demeyere Industry wok kun je gebruiken voor het roerbakken van groentes, vlees en vis. Dankzij het 5-laags materiaal heeft de wok een goede warmtegeleiding. Geschikt voor alle warmtebronnen.

Sauspan van Demeyere pannen

In de Demeyere Silver sauspannen maak je niet alleen lekkere sauzen, maar gebruik ze ook voor het roerbakken van een klein gerechtje, risotto of braad er bijv. 2 gehaktballen in!

Sudderpan van Demeyere

De conische sudderpan van de Silver lijn van Demeyere wordt je nieuwe lievelingspan. Je kunt ‘m gebruiken voor stoof-, sudder-, roerbakgerechten. Maar ook voor je pastasaus, curry, nassi/bami, risotto, soep. Kortom: deze pan staat minimaal 3 x per week op het fornuis!

Kookpan van Demeyere

Demeyere Silver pannen 7-laags zijn de beste pannen voor koken op inductie!

Steelpan van Demeyere

Deksels van Demeyere

De Demeyere glazen dekels zijn gemaakt van stevig Pyrex glas met RVS knop. Sluiten je (Demeyere) pan nauwkeurig af en kunnen ook in de oven (tot 230 graden).

Asperepan van Demeyere pannen

Demeyere Resto aspergepan niet alleen handig voor asperges maar ook ideaal als spaghettipan!