0

ZATERDAG 15 DECEMBER: KOM JE OOK?

In onze winkel verkopen we al vanaf het eerste uur de pannen van Demeyere. Dit merk, dat al meer dan 100 jaar bestaat en in België wordt geproduceerd, maakt de meest fantastische pannen. Niet voor niets koken veel chefkoks met Demeyere in hun keukens.

WAT MAKEN DEMEYERE PANNEN ANDERS DAN ANDERS?

Ten eerste ontwikkelen zij pannen die volgens de nieuwste technieken worden gemaakt. Neem bijvoorbeeld hun nieuwe kookpannenlijn van Silver. Deze heeft een 7-laagse bodem (met een speciaal inductie-systeem) en een dubbelwandige deksel waardoor de inhoud van de pannen sneller kookt waardoor je uiteindelijk energie bespaart. Voor inductie (en met name de nieuwste inductieplaten) adviseren wij ten zeerste deze nieuwe lijn. 

BAKKEN ZONDER ANTI-AANBAKLAAG

Waar Demeyere ook om bekend staat, zijn hun koekenpannen, wokken, grillpannen etc. zonder anti-aanbaklaag. Bij goed gebruik heb je je leven lang plezier van deze pannen. Het vergt misschien even een andere werkwijze als je nu met pannen met anti-aanbaklaag bakt, maar wij leggen graag uit hoe je die omschakeling zo soepel mogelijk laat verlopen ;-). Als je eenmaal weet hoe je met deze pannen om moet gaan, wil je niets anders meer!

ZATERDAG 15 DECEMBER: DEMONSTRATIE DEMEYERE

Ook chef Frank wil je graag uitleggen hoe je met de pannen van Demeyere het beste kunt omgaan. Dat doet hij vanaf 11.00 uur op zaterdag 15 december. Hij gaat grillen, wokken en bakken. Vraag 'm gerust alles en neem natuurlijk ook een hapje van zijn gerechten. Natuurlijk hebben we deze dag mooie aanbiedingen van Demeyere

Reacties op blog

Leuk als je een reactie achterlaat!

Je emailadres zal niet zichtbaar zijn.