Productcategorieën

Prijs

Maat

Kleur

Aerolatte

Toen de oprichters van aerolatte Alan en Gary zich realiseerden dat zelfs hun dure op stoom gebaseerde espressomachines geen fatsoenlijke melkschuim konden maken, besloten ze een oplossing te creëren – nu wereldwijd bekend als de aerolatte.
Gemaakt met een passie voor heerlijke koffie en schuimige melkdranken, is de aerolatte “de originele stoomvrije melkopschuimer” een enorm succes en een vaste favoriet onder topchefs, enthousiaste fijnproevers en koffieliefhebbers. In wezen heeft aerolatte de manier waarop we thuis genieten van cappuccino, caffé latte, milkshakes en warme chocolademelk echt veranderd.

Met het succes van aerolatte hebben Alan en Gary de wereld van thuiskoffie verder verbeterd – door innovatieve interpretaties van Franse persen, espressopotten, de aerolatte-opschuimer en koffieaccessoires op de markt te brengen. Deze producten zijn eigentijdse ontwerpen van traditionele items en zijn bedoeld om de koffie thuis te verbeteren, op te lossen en voor een aangenamere koffie-ervaring te zorgen.

Door het succes van aerolatte kun je nu op een eenvoudige en gemakkelijke manier thuis professionele resultaten behalen.

Toont alle 3 resultaten

To Top