Productcategorieën

Prijs

Maat

Kleur

Urban Nature Culture

Sinds haar negentiende reist Anne Marie Hermans de wereld rond, op zoek naar schoonheid en schatten in alle uithoeken van de planeet. Ooit geïnspireerd door inventieve geesten en de ongelooflijke producten die daaruit tot leven kunnen komen, leiden haar reizen haar altijd naar nieuwe producten, verborgen pareltjes en creatieve mensen, die haar inspireren voor nieuwe collecties die nog komen.

Een van de redenen waarom Urban Nature Culture Amsterdam tot leven is gekomen, is omdat Anne gelooft dat zorgen voor de toekomst van onze wereld, de natuur en haar bewoners alleen kan worden bereikt door naar onszelf te kijken. De verandering zit in onszelf. UNC is een huis- en lifestylemerk dat haar voortdurend uitdaagt – zich afvragend over manieren om meer waarde toe te voegen aan onze planeet en haar inwoners, wij mensen.

Het samenstellen van oude technieken en kunst, in harmonie met de natuur, is een van de belangrijkste doelen in haar leven. Precies daarom startte ze haar eigen merk Urban Nature Culture.

Resultaat 1–24 van de 127 resultaten wordt getoond

To Top