Je zal maar kookpannen nodig hebben nu en niet naar de winkel kunnen gaan om te besluiten welke pannen je wilt hebben. Zoals je misschien weet, zijn we bij K’OOK! groot fan van het Belgische merk Demeyere. Al sinds 1908 maakt dit bedrijf (gestart als familiebedrijf) pannen. En dat doen ze op een duurzame, innovatieve en kwalitatieve manier. Wil je meer lezen over de geschiedenis van Demeyere, kun je hier klikken.

Zo stond Demeyere direct klaar toen het inductiekoken zijn intrede deed en introduceerde het een uitgebreid programma pannen voor deze revolutionaire en energiebesparende manier van koken. Als geen ander begrijpt Demeyere dat bij inductiekoken de pan het belangrijkste is. In tegenstelling tot gas is bij inductiekoken de pan eigenlijk de warmtebron. En hoe beter de pan is, hoe sneller en zuiniger je kookt. Inductiekoken vereist namelijk nieuwe metaallegeringen voor de bodem van de pannen, maar ook voor de wanden om de kookwarmte optimaal over de pan te verspreiden.

Ook stemt Demeyere als enige ter wereld hun pannen technologisch af op de verschillende kookmethodes. Sauzen maken, bakken, koken, sudderen, wokken… met Demeyere geniet je van de beste tafelmomenten.

Sinds 2020 heeft Demeyere de pannenlijnen verdeeld in 3, 5 en 7 series. In deze video leggen wij graag aan je uit welke kookpannen wij hebben en wat het verschil is tussen de verschillende pannen.

Naast de kookpannen beschikken we ook over een uitgebreide lijn koekenpannen, sudderpannen, sauspannen. Zo zal Anne je in een nieuwe vlog je alles uitleggen over de koekenpannen van Demeyere. Wil je zien welke pannen wij o.a. in ons assortiment hebben, klik dan hier.

Dankzij ons uitgebreide assortiment mogen wij ons sinds vorig jaar Gold member noemen van dit mooie Belgische merk, en daar zijn we best trots op! Het geeft ons ook het voordeel dat we exclusieve lijnen mogen verkopen.

Wil je meer informatie; je kunt ons altijd bellen op 075 – 622 78 60 of mailen naar info@k-ook.nl. En hopelijk mogen we jullie weer snel verwelkomen in onze winkel!

Reacties op blog

Plaats als eerste je reactie.

Leuk als je een reactie achterlaat!

Je emailadres zal niet zichtbaar zijn.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *