Ga je ook Paasbrunchen of -borrelen? Dan hebben we een lekkere tip voor je! In de Boska Cheese Baker maken we een heerlijke, makkelijke fetadip uit de oven. En natuurlijk is deze dip heerlijk op elk moment van het jaar!

Verwarm de oven voor op 200 graden. Doe een plak feta van 150 gram in de Cheese Baker en bestrooi met 1 tl Bella Italia Siciliaanse kruidenmix en 1 el olijfolie (bijv. die fijne van Betis). Bak 20 min. in de oven. Neem uit de oven en roer er 200 g roomkaas (light) of 200 g ricotta door. Zet nog ca. 5 min. in de oven. Besprenkel de dip met 1-2 el aceto balsamico (wij gebruikten de 15 jaar oude van Gran Moro) en serveer vervolgens met dippers als Picos artesanos. Focaccia, olijven, cherrytomaatjes, paprika, bleekselderij, komkommer en druiven zijn ook erg lekker om mee te dippen. 

De Cheese Baker shop je nu tijdelijk voor €24,95 (van €29,95) bij ons in de winkel of via onze webshop.

Oh ja, weet je wat ook lekker is? Besprenkel de dip met witte balsamico appelazijn (verkrijgbaar vanaf 225 ml) ipv aceto balsamico en varieer met kruiden. Denk bijv aan venkelzaad of gedroogde dille.

Reacties op blog

Plaats als eerste je reactie.

Leuk als je een reactie achterlaat!

Je emailadres zal niet zichtbaar zijn.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *