Wij hebben dit weekend wel zin in pulled pork en we hebben vandaag geen haast. De Crockpot Expresspot is met zijn slowcook functie hiervoor ideaal, maar heb je nou wat minder tijd? Dan kun je ook de snelkookfunctie gebruiken. De boodschappen hebben we lekker lokaal gedaan in Assendelft; voor het vlees hebben we een bezoekje gebracht aan Slagerij Veenboer en voor de broodjes zijn we langs Lex Brakenhoff gegaan. Erbij een snelle coleslaw en extra saus. Wij zeggen, niets meer aan doen!

Het recept:

  1. Wrijf 1.5 kg procureur rondom in met 2-3 el Pulled Pork rub (bus 210 g, Not Just BBQ) en doe met 150 ml appelsap, 1 friszure appel (geschild en grof geraspt),1 fles Honey Barbecue Sauce (fles 330 ml, Stonewall Kitchen) en 1 rode peper (ingeprikt) in de Crockpot Express
  2. Zet 8 uur op lage temperatuur op slowcooking.
  3. Verwijder de peper, pluk het vlees in stukken en laat eventueel op de sautéstand inkoken als je de saus te dun vindt (met de deksel eraf).
  4. Serveer op zachte witte (mini) bollen met (zelfgemaakte) coleslaw en extra barbecuesaus. Lekker weekend!

We kunnen ons bijna niet voorstellen dat je nog wat over hebt, maar stel.. Dan is het lekker om de volgende dag er een lekker borrelhap van te maken met nacho’s en wat guacamole. Lekker….

Reacties op blog

Plaats als eerste je reactie.

Leuk als je een reactie achterlaat!

Je emailadres zal niet zichtbaar zijn.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *